top of page
  • Auto-Onderdelen Govaert

Remschijven en remblokken voor jouw elektrische wagenElektrisch rijden is anno 2022 al lang geen compromis meer. De meeste automerken springen op de kar van elektrische wagens en bieden prachtige designs in combinatie met duurzaamheid. Elektrische wagens hebben allerlei innovatieve snufjes waar de autoliefhebber van smult! Kies voor een rijervaring die prestaties en plezier combineert met de auto-onderdelen van Govaert, zoals de nieuwste remschijven en remblokken voor jouw elektrische wagen.


Nieuw en duurzaam remsysteem


Bij Auto-Onderdelen Govaert in Wommelgem, Antwerpen, vind je al sinds 1972 alle onderdelen voor auto’s en andere voertuigen. Van oliën en vetten over poets- en onderhoudsproducten tot remschijven en remblokken. Ook voor elektrische wagens hebben we alles in huis, zoals de Brembo Beyond EV-kits.


De nieuwe EV-remschijven en EV-remblokken zijn op maat gemaakt voor de meest populaire elektrische auto’s op de markt.

Waarom deze EV-remkits?


EV-remkits zijn belangrijk omdat elektrische auto’s naast traditioneel remmen ook regeneratief remmen. Hierdoor gebruikt het elektrisch voertuig de wrijvingsremmen minder. Dit leidt op zijn beurt tot roestvorming op de niet-gebruikte onderdelen van het remsysteem waardoor het remsysteem minder veilig wordt en de onderhoudskosten toenemen.


De nieuwe Brembo Beyond EV-remblokken en EV-remschijven bestaan uit speciaal roestwerend materiaal. Dit systeem biedt langdurige bescherming voor meer dan 100.000 kilometer, bij elke weersomstandigheid en iedere rijstijl. Kortom: een duurzame oplossing en een technologisch hoogwaardig snufje dat je absoluut in jouw elektrische wagen moet hebben!


Het assortiment zal nog verder worden uitgebreid tot 29 remblokken en 27 remschijven zodat ze toepasbaar zijn op de meest voorkomende elektrische wagens.


Waarom de auto-onderdelen voor jouw elektrische wagen bij ons halen?


  • 750 m² aan toonzaal

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  • Steeds professioneel advies

  • Enorm ruim aanbod voor particulieren en professionals

  • Jarenlange ervaring

  • Parkeergelegenheid


Ook voor garages, werkplaatsen en carrosserie kun je bij Auto-Onderdelen Govaert terecht. Alles dat onmisbaar is voor werkzaamheden aan voertuigen vind je bij ons!Auto-Onderdelen Govaert, ook voor de onderdelen van jouw elektrische wagen. Contacteer ons voor advies.


19 weergaven0 opmerkingen
bottom of page