top of page
  • Auto-Onderdelen Govaert

Op vakantie met uw auto? Controleer altijd de koelvloeistof en motorolievoor u vertrekt!

Met de auto op vakantie gaan is erg leuk, maar enkel wanneer u goed bent voorbereid. Check daarom voor uw vertrek alle vloeistoffen in uw auto, en vooral de motorolie, koelvloeistof en remvloeistof en voorkom problemen op reis. Vindt u dit zelf een moeilijke opdracht? Bij Auto-Onderdelen Govaert in Antwerpen vindt u niet alleen alle auto-onderdelen, oliën en vetten; wij helpen u ook om voorbereid op vakantie te vertrekken.

Doe de check voordat u met de auto op vakantie gaat!


Een voorbereid man is er twee waard. Neem daarom een halve minuut de tijd voor onze checklist en vertrek in alle veiligheid op reis.


  1. Surf naar www.mpmoil.nl en ga na welke motorolie en koelvloeistof geschikt is voor uw auto.

  2. Check uw motorolie- en koelvloeistofpeil wanneer uw motor koud is en uw auto vlak staat.

  3. Kijk na of uw koelvloeistofpeil in het expansiereservoir tussen het minimum en het maximum staat. Als het koelvloeistofpeil onder het minimum staat, voegt u koelvloeistof toe.


Meer tips van een expert


Onthoud goed dat u enkel koelvloeistof mag toevoegen wanneer uw motor koud is. Vul ook enkel de voorgeschreven koelvloeistof toe. Denk er trouwens aan dat u best geen koelvloeistoffen mengt. Als u regelmatig koelvloeistof moet toevoegen, heeft uw auto mogelijk een lekkage.


Heeft u een dure auto? Gebruik dan de originele OEM-producten van MPM. Deze zijn volkomen veilig en ook nog eens goed voor het milieu.


De beste auto-onderdelen en -producten gepaard met een topservice


Voor de beste auto-onderdelen en –producten gaat u naar Auto-Onderdelen Govaert in Antwerpen. Bovendien hebben wij alle soorten motorolie en koelvloeistof beschikbaar. Zijn de woorden koelvloeistof, motorolie en remvloeistof u onbekend? Kom dan eens langs bij Auto-Onderdelen Govaert in Wommelgem. Wij nemen uw vakantievoorbereiding graag voor onze rekening.


Vertrekt u op reis en bent u last minute op zoek naar een specialist om uw auto ‘vakantieklaar’ te maken? Ga dan langs bij Auto-Onderdelen Govaert in Wommelgem!

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page